PERSONAL SHOPPER -PALVELUT

Pukeutumisneuvonta -palvelua on saatavissa monenlaista. Voin toimia personal shopperinasi joko kierrellen kanssasi kaupoissa makutuomarina tai voin koota sinulle vaihtoehdot valmiiksi kauppaan sovitettavaksi. Ennen shoppailua kartoitamme tarpeesi ja budjettisi.
Pukeutumisneuvonta -palvelu on saatavissa myös yksittäisostoihin. Esimerkiksi pikkujoulut, ystävän häät, sukulounas tai yllättävä edustustilaisuus lähestyy eikä vaatekaapistasi löydy sopivaa päällepantavaa?

60 €/tunti (+ matkakulut)

 

TYYLIANALYYSI JA SHOPPAILUA!

Aloitamme tyyli- ja tarvekartoituksella. Vartaloanalyysiin pohjautuen selvitämme, minkä malliset vaatteet olisivat sinulle parhaimpia. Tämän jälkeen käymme 1– 3 vaateliikkeessä, joissa etsimme tyyliäsi ilmentäviä vaatteita. Samalla annan vinkkejä yhdistelystä ja asusteiden käytöstä.

Kesto n. 4 tuntia 210 € (+ matkakulut)

 

PERUSVAATEKAAPPI KUNTOON!

Onko sinulla vaatekaappi täynnä vaatteita, mutta ei koskaan mitään päällepantavaa? Aloitamme tyyli- ja tarvekartoituksella. Sen jälkeen käymme vaatekaappiasi läpi luoden uusia tapoja yhdistellä vaatteita, etsien mahdollisia puuttuvia perusvaatteita, jotka tekisivät kaapista entistä toimivamman.

Kesto n. 3 tuntia 180 € (+ matkakulut)

 

MUUT PALVELUT

Räätälöin palvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Järjestän asiakastilaisuuksia putiikissani Vierumäellä (Vuolenkoskentie 86) tai tulen pitämään teematilaisuuksia kotiinne tai yrityksenne tiloihin. Tyyliluennot sopivat hyvin henkilöstön virkistyspäivän osaksi, asiakastilaisuuden ohjelmanumeroksi tai naisten iltoihin ja polttareihin.

Teemoja voivat olla esimerkiksi:

  • Erilaiset vartalotyypit sekä parhaiden puolien korostaminen
  • Värien käyttö ja niiden merkitys
  • Mitä viestimme pukeutumisellamme?
  • Pukeutumisen etiketti

Kysy lisää!

 

SAATAVANA MYÖS LAHJAKORTTEJA ERILAISIIN PALVELUIHIN.

Hinnat ovat voimassa yhdelle asiakkaalle kerrallaan (sis. alv 24%).